Nemzetközileg elismert Cisco Discovery képzés.

 

A CCNA Discovery olyan diákok számára készült, akik minél hamarabb szeretnének az informatika területén elhelyezkedni és ennek érdekében keresik a gyakorlati jellegű, gyors továbbképzést. A tananyag megalapozza a tanulók hálózatépítéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudását, aminek segítségével megtehetik az első lépéseket a számítógép hálózatok világa illetve a világ több mint 160 országában elfogadott CCNA képesítés megszerzése felé.

 

CCNA Discovery tananyag négy szemeszterből áll:

Szövegdoboz:

A szemeszter elvégzése után a tanulók képesek lesznek személyi számítógépek hálózati beállításainak elvégzésére, otthoni vagy kisvállalati hálózat megtervezésére, internethez csatlakoztatására és üzemeltetésére, hálózatok biztonsági problémáinak kezelésére, mindennapi internetes alkalmazások beállítására és ellenőrzésére.

Ebben a szemeszterben a tanulók megismerhetik az internetes állomások közötti kommunikációkat, a nagy forgalmat lebonyolító Cisco berendezések beállításait, hatékony üzemeltetését.

A szemeszter célkitűzései, hogy a tanulók képesek legyenek egy közepes méretű vállalat hálózatának megtervezésére, bővítésére, hatékony üzemeltetésére.

A tanulók e szemeszter elvégzésével képesek lesznek egyszerű, több hálózatból álló rendszer igény szerinti megtervezésére, a megtervezett rendszer prototípusának kialakítására, konfigurálására.

Az első szemeszterhez semmilyen előfeltételre nincs szükség, viszont ennek elvégzése a további három szemeszter előfeltétele.

A CCNA Discovery négy szemesztere felkészíti a hallgatókat a CCNA minősítő (CCNA Certification exam) vizsgára.

 

A képzés tanítási időn kívüli, heti két délutáni alkalommal történik. A képzésben nem csak iskolánk tanulói vehetnek részt, kedvezményes áron, részletfizetési lehetőséggel.

További információk:

Dér Csaba

Tel: 347-4038

E-mail: dercsaba@trefortszki.hu